lørdag den 25. december 2010

Min kæreste friede juleaften!

Jeps! Havde slet ikke set den komme, så jeg var helt lost - Men evnede heldigvis at sige ja, så hans stakkels nerver kunne falde til ro ;)

Det skete foran hele min familie, og det betød rigtig meget for mig. Det ved min FORLOVEDE *G*, og gjorde det ekstra særligt for mig.. Mine brødre havde heldigvis smidt en flaske Asti i pakkelegen, så den blev åbnet og der blev skålet for os

Ringen er desværre for stor, så den skal lige byttes mandag - Men smider lige et billede på af skønheden imorgen.. Nu vil jeg smutte ind og putte med min FORLOVEDE (gad vide, hvornår jeg blir træt af at skrive dét?), for det har været en lang og begivenhedsrig dag

Håber I alle har haft en skøn juleaften, og at I har kunnet nyde den sammen med dem der står jer nær

Nyforlovet knus

4 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Stort tillykke - og sikke en dejlig overraskelse. Det bliver da en jul, som altid vil stå klart i erindringen.

Thanni sagde ...

Nææ hvor skønt, og STORT TILLYKKE! :)...Dejligt at blive extra overrasket på sådan en aften :)

Anjashobby sagde ...

Sikke en skøn julegave og hvor jeg da glæder mig til at følge hvad du for lavet af kreative ting til det store bryllup, må i leve i sundhed og lykke mange år fremover som mand og kone.

LaChris sagde ...

SUPER SUPER SUPER ROMANTISK JUL!!
Stort tillykke :O) Læste om det inde på The Scrap Cat og skyndte mig vidre til din blog..som også lige kommer på min blogliste. God 2. juledag til dig...og din forlovede :O)