mandag den 9. maj 2011

Dusk afløst af Mini ;)

Var jo nede hos min mor igår, og besluttede at afløse den obligatoriske dusk med et minialbum.. Alle butikkerne heromkring var lukkede, så det ville blive til en alt for dyr og alt for vissen buket fra en tank - Ikke lige i mors ånd, ved jeg..

Og hun er så glad for at få mine projekter (Jeps, en mors stolthed rækker langt op i voksenårerne *GG*), så lavede lige et MEGET hurtigt mini med Betterøv igår morges. Det bragte heldigvis lykke, sammen med de andre ting - Meeen, ville nu gerne ha haft en flot dusk til hende :/ Må blive næste år!
Derudover fik hun noteholderen og et gavekort til en overraskelse!Der er en tag indeni, men så nu her, at de var helt slørede, så det blir I forskånede for ;)

Vi var en tur på handel i Bilka, nu jeg endelig var i storbyen. Dér var der de sødeste Coca Cola-piger, som delte minidåser ud - 15 ml, så de var bare små og kære.. Så ikke min mor der er en kæmpe, bare dåserne der er MØØØØJ småHåber alle I mødre blev fejret som I fortjener, og havde en skøn weekend. Idag skulle blive årets varmeste dag, så mon ikke man skulle smøre lidt solcreme på de vinterblege lemmer og komme ud og nyde det?

Vi har ikke nogen terrasse mere, og lige udenfor vores have er der vejarbejde = Lange bilkøer, så skal lige ha fundet en hemmelig krog i haven. Er ikke lige typen der har lyst til at sidde til åben skue :D

Varme knus