mandag den 11. april 2011

Nu er det altså lige op over!

Imorgen kl 7.30 blir sætter de gang i min søsters fødsel, så vi forhåbentlig snart kan sige hej til Lillebror! Hun havde termin i tirsdags, men satme om han gad at komme : / Men han har oss verdens mest stædige æsel til far, så han slægter nok bare ham på ;)

Jeg skal være hos de to store, mens mor, stedfar og mormor klarer paragrafferne på sygehuset.. Dét glæder jeg mig så usigeligt meget til - Både fordi vi ses alt for sjældent, efter jeg er flyttet nordpå, men oss fordi det blir mig, som oplever deres ventetid og blir den første til at se deres glæde, når de hører han er landet!

De betyder så meget for mig, så derfor jeg valgte barselssitningen, fremfor at overvære fødslen. Jeg har ikke selv børn, og skal ikke have det, så derfor har jeg SLET ingen interesse i at være med på første parket.. Tror det vil være direkte traumatisk for mig, og det er jo slet ingen gavn til for nogen. Men hun er jo heller ikke helt alene - Hendes mand, Jakob, skal være med gennem hele forløbet og min trofaste, dejlige mor er også med. Hun var oss med til de to stores fødsler, så hun blir en kæmpestøtte for dem begge - For min søster, fordi hun kender hende under en fødsel, og ved nogenlunde hvordan hun reagerer på det hele, og for min svoger, fordi hun kan guide ham, støtte ham og træde i baggrunden, indtil hun er behøvet..

Har slet ikke sovet i nat, fordi jeg jo som sagt har fået det lækre papir mm. Efter at have haft blokering så længe er det svært at stoppe igen og jeg har fået lavet lidt mere til albummet.. Derfor blir I lige spammet lidt mere:
NU må jeg vist hellere smutte ind og sove lidt, så jeg kan være frisk til at gøre resten af hytten ren imorgen.. Så kan jeg nemlig tage afsted med god samvittighed - Og forvente en ren hytte, når jeg vender hjem igen!

Næste gang vi "ses" er nok, når jeg er taget ned til drengene.. Regner med løbende at blogge om fremgangen af fødslen, og om drengenes tanker, forventninger osv på den store dag - Så billeder de dage jeg er der blir ikke kreative, men garanteret glade :D

Lige ved og næsten-knus