mandag den 8. november 2010

Sådan ser mit scraphjørne ud inden aftenoprydningen!

Hver aften rydder jeg op inden jeg går i seng, for ellers har jeg MEGET svært ved at finde lysten næste dag.. Og som I kan se, så er det nødvendigt! Jeg har et meget veludviklet rodegen, og hvis jeg skal være sikker på, at ingen katte kom til skade under "krigen", så skal jeg lige ha styr på det :0 /

Men sådan ser virkeligheden ud, når den ikke er lyserød og nyfriseret - Imorgen kommer der billeder af et opryddeligt hjørne, forhåbentlig med hylder!!! Kryds fingre for mig ;0)


Hér sidder jeg og roder, grisser og kreerer.. Er i gang med at lave en postitskjuler, og så meget kan jeg altså rode for sådan et lille projekt. Er ikke stolt af det - Men har indset, at sådan er det altså!Min opslagstavle.. Hér hænger jeg prøvekreationer, huskesedler osv..


Mit tvbord, som lige pt agerer pcbord.. Skal have et skrivebord ind til det, men med sygdom, så haster det altså ikke! I baggrunden ses min tallerkenhylde fra IKEA til 25 kr - Syns selv det var et ret godt køb, og den er PERFEKT til 12" x 12" papirer ;)


Min halvdel af kontorets rumdeler - Som I kan se, så er hylderne ret tomme, for alle kasserne står spredt rundt i rummet! Blir forhåbentlig bedre til at vurdere, hvad jeg skal bruge til hvert projekt, så jeg ikke tager det hele frem hver gang. Og tror oss hylderne kommer til at hjælpe på det, når jeg kan opdele det bedre i kasser, bokse osv... Jeps, håbet er skam lysegrønt i det glade hus!

Vores katte - Blackie og Viola (Mulle)

Hér er det Viola - Bedre kendt som Mulle... Hun er min killing, og ville have forsvoret det for bare 1½ år siden! Har altid været hundemenneske, og var meget bange for katte - Jeg er opvokset på en gård, og dér var der vilde katte. De var meget aggressive, og derfor forbandt jeg dem med noget farligt og ubehageligt.

Så fandt jeg sammen med min kæreste, og han havde en kat, Blackie. I starten var jeg noget tilbageholdende, men hun er heldigvis en stædig rad, så jeg fik ikke noget valg! Og ret hurtigt faldt jeg for den sorte drøm af en kat, og hun blev min lille øjesten.


(Blackie leger med HENDES minihamster, som vi havde boende sammen med en plejepige tidligere på året)

For noget tid siden fik jeg så lyst til at få min egen killing. Først og fremmest ville vi gerne have noget selskab til Blackie (Selvom de er enegængere, så har mange jo glæde af selskab), men også fordi jeg gerne ville prøve at have en kat fra helt lille. Og så faldt jeg over Viola, som en gammel veninde havde. Havde bestemt mig for, at den skulle være grå, hun, og gerne med pjusket pels - Viola havde det hele, og jeg vidste, at hun kom fra et godt hjem, så valget var nemt!

I starten var det et helvede!!! Blackie var IKKE begejstret for at blive storesøster, og Viola var skræmt fra vid og sans.. Hun boede i soveværelset, og var mandsopdækket døgnet rundt. Vi overvejede, om hun måske skulle formidles videre, for hun fik nogle ret drøje hug ind imellem, og det kunne ingen af dem jo være tjent med. Men lige pludselig vendte Blackie, og nu er de bedste venner ♥

Sådan gik det til, at kattehaderen/-frygteren, blev kattemenneske, og hvor hun dog er glad for det :0)

Puha - Sygdom har indtaget det glade hus

Igår skulle vi have været til min elskede mors føsdag, men om formiddagen fik jeg det pludselig meget dårligt! Det kom fra det ene sekund til det andet - Lige midt i kortlavning til moaaar..

Så jeg måtte lige ind og ligge i sengen, og så håbede jeg på, at det bare var træthed fra dagen før. Men, ak nej - Snart måtte jeg styrte op på toilet og så var festen ellers begyndt. ØV! Havde sådan glædt mig til at skulle ned til mor, og hygge med hele min familie - Og ikke mindst at se hendes splinternye bil!

Jeg sov det meste af dagen væk, afbrudt af ture op på toilettet - Og da aftenen faldt på, var kæresten oss ramt.. Vi er som nat og dag hvad angår kulde og varme, så han blev puttet med brækspand i sengen, og så indrettede jeg mig på sofaen med killingen, for så kunne jeg have terrassedøren åben - Har det altså bedst med kulde, når jeg har det skidt!

Det kan ikke anbefales at have en lille legesyg killing med sig, når man har det SÅ skidt ;) Jeg vendte og drejede mig, for kvalmen var bare vederstyggelig! Men det tog hun som invitation til leg, og så gik den vilde skattejagt ellers. Meeen, måtte da trække på smilebåndet, da hun sad på mit bryst, og halen bare kørte frem og tilbage - For hun får det sødeste udtryk i det bette fjæs, når hun er i dét humør!