søndag den 12. december 2010

"Nyt" kontor

Idag blev så endelig dagen, hvor vi fik hylder op på kontoret - Og hvor er det vildt, hvor stor en forskel det har gjort!

Der er desværre kun førbilleder, da jeg ikke kan få taget nogle ordentlige billeder her i mørket, pga lamperne. Men I kan glæde jer til dem imorgen, for det er en fantastisk forvandling ;)
Ret kaotisk, mens det stod på.. Men bagefter fik vi hver især virkelig ryddet op og ud, så det er et dobbelt resultat.

Dét var sådan set, hvad jeg har nået idag - Men det ér jo søndag, og man skal komme hviledagen i hu *G*

Renoveringsknus

Notesbog

Så fik jeg gang i et nyt projekt - En notesbog til alt det der rører sig i mit liv.. Har manglet en et stykke tid, så nu skulle det være..

Smider lige et par billeder på, som den ser ud her fra starten. Der skal laves meget mere, men grundformen er lagt, og nu begynder alt det sjove! ;0)Idag var kæresten og jeg i Aalborg Storcenter for at handle og købe julegaver - OG JEG GØR DET ALDRIG IGEN!

I guder, hvor er det et mareridt :( Bilka havde 1 af de 6 ting vi skulle ha, og vi der var så mange mennesker, at vi havde problemer med at komme ind og se på de julegaver vi skulle købe... Så vi købte dét, som vi ikke kan få hér i vores egen by, og så må jeg på jagt hér.. Heldigvis indebar det 2 pc-spil til mine nevøer, som de har fablet om siden foråret *Weee* Så tror de falder i god jord

Gad vide, om jeg nogensinde lærer, at komme i god tid med julegaverne - Eller noget andet for den sags skyld? *G* Er glad for, at jeg startede i Panduro, for at købe rub-ons, for ellers er jeg bange for, at de blev strøget af listen...

Og så kan jeg med stolthed fortælle, at jeg nu er med i en MEGET eksklusiv klub: "Min kæreste var med mig i Ikea - Og OVERLEVEDE!" Jow jow. Han har ellers altid sagt, at han aaaaldrig skulle i Ikea - Men idag kom så dagen, og han måtte sgu indrømme, at det var en helt ok biks :0)

Så nu har vi endelig hyldeknægte, så vi kan få hylder op i kontoret imorgen - Glæder mig helt vildt, for så kan jeg få noget mere bordplads, og begynde at få orden i mine ting

Eksklusive klubknus