fredag den 18. oktober 2013
Mens jeg tænker videre over, hvorvidt jeg skal starte en ny blog, så vil jeg lige vise jer lidt af det jeg laver rent kreativt for tiden - Og hvor jeg laver det

Jeg er startet med Smash* og Project Life, og har grupper for begge dele på Facebook, hvis du også er interesseret. De er her for Smash og her for Project Life 

Allerførst lige et par billeder af, HVOR jeg laver lækkerierne:
Det er ikke vildt stort eller fancy, men det fungerer for mig. At der er så lyst er meget sjældent - Der er lige en time eller to om formiddagen, og der valgte jeg selvfølgelig at tage billederne ;) 
Ellers SKAL der tændes lys, da rummet er nordvendt - Det er ikke særlig rart, men jeg har mit eget rum, som fungerer fint, så jeg skal bestemt ikke klage!

Her er lidt af, HVAD jeg laver. Først Project Life (PL):
Jeg har kun lavet disse to sider færdig indtil videre, men har flere, som jeg arbejder på. Desværre er jeg løbet ind i manglende mojo - Men nu er det vist tilbage! YAY!

Her er lidt Smash:
Jeg er vist snart halvvejs gennem bogen, så der er lavet mange flere sider

Det var lidt af det jeg laver rent kreativt, det personlige er jeg lidt for træt til at komme ind på lige nu - Men kan afsløre, at jeg er blevet single igen, og for det meste af tiden er det et valg jeg ikke har fortrudt ;)

Kæmpe knus, hvis du nåede igennem billedjunglen!

2 kommentarer:

Dortesjs sagde ...

ihh du har været aktiv og dejligt scrap rum du har

Karina Bunkenborg sagde ...

Der ser virkelig hyggeligt ud i dit scrap rum. Dine scrapprojekter er rigtig flotte!