tirsdag den 30. november 2010

Jeg skal embosse!

Idag skal jeg ha købt materialer og heatgun til at embosse - Og jeg glæder mig! Har ønsket at prøve det et stykke tid, men har ikke haft pengene til indkøbene. Nu skal det så være, og tror nok, at der blir gået amok i Det glade hus ;)

Selve heatgunnen smutter jeg til Aalborg og køber, og så vil jeg se, om Pia i Kreative Fornemmelser (Som bor i en skøøøn afstand), kunne ha lyst til at se min veninde og jeg senere idag.. Jeg er ikke nærrig, meeeen syns nu ikke jeg vil give overpris for pulver mm i Panduro.

INTET ondt om Panduro - Købte mine startting derinde, fordi de har et godt udvalg og ikke mindst de sødeste tøser til at hjælpe, vejlede og inspirere! Føler mig altid utroligt velkommen derinde, og jeg kan få laaaang tid (FOR lang tid ifølge kæresten *Fnis*) til at gå derinde - Nok også meget fordi jeg er nybegynder og stadig snuser til alle disse fantastiske ting som kunne berige mit liv SÅ MEGET!

Når man er ny, uanset i hvilken anledning, så tror jeg de fleste af os har behov for, at mærke, se og fornemme tingene IRL. Med så mange muligheder indenfor hvert enkelt område af scrapping mm., så er det godt nok svært at overskue for mig, så hurra for de fysiske butikker, som kan yde starthjælp