onsdag den 10. november 2010

Ny blogoverskrift

Er i fuld gang med at kreere en overskrift til min blog. Kan godt lide, at det er personligt og viser hvem jeg er - Også stilmæssigt.

Fumler stadig rundt med teknikker, stilarter, materialer osv; men nyder det faktisk! Alle ting blir lavet om mange gange, og sjældne gange kasseret, fordi det er blevet ændret så meget, at det går i stykker :0 / Ja ja, ingen har lovet mig at livet var nemt, og den kreative side af det er bestemt ikke *GG*

Men her er lige en lille forsmag, og så arbejder jeg videre på det idag, så det forhåbentlig snart kommer til at pryde øverst på min side.


"Frk Lytzens" er lavet af grå chipboards, og malet så de ser rustne ud. Vil gerne lave nye overskrifter løbende, og så lade dem afspejle årstid, højtider osv. Nu det er efterår, så er det jo oplagt med mørke naturfarver, og så kommer der nok lidt hvidt, rødt og grønt på efterhånden.. Vi går jo dec. i møde med hastige skridt, så der er masser af inspiration


Lovede billeder af mit opryddelige scrapværelse med hylder, men det er lige udsat - Og tålmodighed er en dyd, kære bloggere :0)