onsdag den 10. november 2010

Ny blogoverskrift

Er i fuld gang med at kreere en overskrift til min blog. Kan godt lide, at det er personligt og viser hvem jeg er - Også stilmæssigt.

Fumler stadig rundt med teknikker, stilarter, materialer osv; men nyder det faktisk! Alle ting blir lavet om mange gange, og sjældne gange kasseret, fordi det er blevet ændret så meget, at det går i stykker :0 / Ja ja, ingen har lovet mig at livet var nemt, og den kreative side af det er bestemt ikke *GG*

Men her er lige en lille forsmag, og så arbejder jeg videre på det idag, så det forhåbentlig snart kommer til at pryde øverst på min side.


"Frk Lytzens" er lavet af grå chipboards, og malet så de ser rustne ud. Vil gerne lave nye overskrifter løbende, og så lade dem afspejle årstid, højtider osv. Nu det er efterår, så er det jo oplagt med mørke naturfarver, og så kommer der nok lidt hvidt, rødt og grønt på efterhånden.. Vi går jo dec. i møde med hastige skridt, så der er masser af inspiration


Lovede billeder af mit opryddelige scrapværelse med hylder, men det er lige udsat - Og tålmodighed er en dyd, kære bloggere :0)

4 kommentarer:

Maria Krumbæk sagde ...

det ser spændende ud :)

Lytzen sagde ...

Tusind tak

Det er spændende at sidde og arbejde med, fordi jeg elsker detaljer og sammenhænge. Nu må vi så se, om det blir ligeså godt som jeg har regnet med..

Kig forbi en af de nærmeste dage og kig selv efter ;)

Thanni sagde ...

Hvor er det en hyggelig blog du har fået dig - og en super fed header! Jeg synes osse det er sjovt at rode lidt rundt med bloggen - så min skifter osse udseende med mellemrum ;)..du skal være hjertelig velkommen til at besøge mig ;D

Lytzen sagde ...

Hej Thanni!

Har lige været omkring, og har smidt en sød kommentar til dig :)

Åh, det varmer altså med de søde ord der kommer.. Man lægger jo alligevel NOGET arbejde i det, så dejligt når andre kan lide det!

Vender tilbage til dit smukke univers, når jeg har leget husmor

Knus