mandag den 8. november 2010

Sådan ser mit scraphjørne ud inden aftenoprydningen!

Hver aften rydder jeg op inden jeg går i seng, for ellers har jeg MEGET svært ved at finde lysten næste dag.. Og som I kan se, så er det nødvendigt! Jeg har et meget veludviklet rodegen, og hvis jeg skal være sikker på, at ingen katte kom til skade under "krigen", så skal jeg lige ha styr på det :0 /

Men sådan ser virkeligheden ud, når den ikke er lyserød og nyfriseret - Imorgen kommer der billeder af et opryddeligt hjørne, forhåbentlig med hylder!!! Kryds fingre for mig ;0)


Hér sidder jeg og roder, grisser og kreerer.. Er i gang med at lave en postitskjuler, og så meget kan jeg altså rode for sådan et lille projekt. Er ikke stolt af det - Men har indset, at sådan er det altså!Min opslagstavle.. Hér hænger jeg prøvekreationer, huskesedler osv..


Mit tvbord, som lige pt agerer pcbord.. Skal have et skrivebord ind til det, men med sygdom, så haster det altså ikke! I baggrunden ses min tallerkenhylde fra IKEA til 25 kr - Syns selv det var et ret godt køb, og den er PERFEKT til 12" x 12" papirer ;)


Min halvdel af kontorets rumdeler - Som I kan se, så er hylderne ret tomme, for alle kasserne står spredt rundt i rummet! Blir forhåbentlig bedre til at vurdere, hvad jeg skal bruge til hvert projekt, så jeg ikke tager det hele frem hver gang. Og tror oss hylderne kommer til at hjælpe på det, når jeg kan opdele det bedre i kasser, bokse osv... Jeps, håbet er skam lysegrønt i det glade hus!

3 kommentarer:

camilla sagde ...

Er da slet ikke misundelig. Nææ nej overhovedet ikke. Ikke det fjerneste. Nix.nope. JO VEL ER JEG SÅ. Tillykke med din dejlige side.

Lytzen sagde ...

Tak smuksak!

Du er mere end velkommen til at komme og hygge sammen med mig en dag! Der er en gæsteplads, og den kunne liiige passe til dig ♥

Hvis du stadig ikke rigtig kan komme rundt til daglig, så kan jeg da komme og hente dig og Sofie, og så kan vi klippe, klistre og drille kattene ;0)

Knus fra Kalkunfarmens ensomme ½del

Thanni sagde ...

Jamen det ser jo ud som når jeg er igang - med den forskel at jeg altså ikke rydder op om aftenen *G*
Og så syns jeg jo det er super hyf'ligt scraphjørne du har :)