mandag den 27. december 2010

2011 - Nyt år med nye muligheder

Da jeg jo skal giftes næste år, så er året oplagt til at der skal afprøves helt nye ting!

Lige et billede af min ring, som jo desværre er for stor :(


Onsdag har kæresten tidligere fri, så der smutter vi ned og ser på sagerne

I dag har vi mine nevøer på besøg - ELSKER, ELSKER, ELSKER DET ♥ Ser dem alt for sjældent, så i ferierne er de her så tit det kan lade sig gøre for deres travle program.. Det er jo ikke for pattebørn at være hhv 9 og 11 år gamle *G* De skal være her indtil onsdag formiddag, hvor jeg kører dem retur.. Den mindste har været på jagt med sin bonusfar, og skal ud og køre med onkel imorgen, så de to er puttet med killingen ;)

Den store var SÅ sød ved sin mor idag. Han inviterede hende i biffen for at se Harry Potter! Jeps, en ung mand med ♥ på rette sted.. Imorgen, når teenageren engang vågner, så skal vi bare råhygge og nyde dagen sammen - Fik jeg fortalt, at jeg ELSKER at ha dem her?

Ellers går tiden med at få afpyntet Det glade hus, nyde at være nyforlovet og alt det andet der jo skal laves... Nyder, at det går mod alm hverdag igen - Når vi altså lige har nydt nytårsaften i godt selskab

Hvad skal I lave nytårsaften?

Elskelige knus

4 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Sikke en smuk ring - håber du får en, der passer lidt bedre, så du kan nyde den hver dag.

Hverdagen er så småt ved at indfinde sig hjemme hos os - jeg har i hvert fald været på arbejde et par timer i dag, og overvejer at køre derind i igen i morgen tidlig - alle de andre sover jo, og så kan jeg jo ligeså godt spare lidt flex op, i stedet for at skulle arbejde længere på almindelige hverdage. ;o)

Jeg har alt parat til nytårsaften, hvor vi bare skal være os og et par venner, så jeg har både tid til lidt afslapning, scrap og lidt arbejde i denne uge. ;o)

Thanni sagde ...

Smuk ring - så nu må du ha' en der passer så den kan komme til at sidde hvor den skal :)
Lyder som om I har det super hyg'ligt med nevøerne - og ligesom dig ser jeg også en lille smule frem til at hverdagen indfinder sig igen ;)
Min nytårsaften bliver meget stille og rolig - skal nemlig op kl. 05:30 og på arbejde dagen efter *SUK* :D

Netti sagde ...

Smuk ring du har fået :)

Ifversen sagde ...

Smuk ring og tillykke med forlovelsen!
Godt nytår til dig og dine!