fredag den 24. december 2010

Glædelig jul til dig og dine

Så oprandt endelig den store dag, som vi har forberedt i så lang tid - Og hvor blir det dejligt at sidde og tænke på, at nu kan vi endelig slappe af! Hvis vi ikke nåede det hele, så er det stadig d. 24. og vi kan ikke rigtig gøre noget ved det. Men mon ikke det blir en dejlig dag uanset hvad?

Kæresten og mindstemanden sover stadig, så jeg sidder og nyder en stille, fredfyldt julemorgen, inden jeg vil smutte i bad og gøre klart for katterne, til de skal være alene hjemme - De skal også mærke, at det er jul ;)

Vi skal som sagt ned til min søster, svoger og nevøer. Derudover kommer min mor og to småbrødre - Får helt tårer i øjnene over, hvor velsignet jeg er! Har den perfekte kæreste, den skønneste bonusdreng og den kærligste, mest omfavnende og dejligste familie man kunne ønske sig ♥ Glæder mig som et lille barn til at sidde og betragte dem senere i dag, bare for at juble i mit stille sind over, at det er MIN familie :0)

Min mor og jeg vil tage i kirke, så må vi se, om andre vil med. Er ikke kirkegænger i det daglige, men juleaften kan jeg for en gangs skyld finde hyggen i at komme dér - Og det fylder mig med en sær ro, selvom jeg ikke er troende.. Måske det er selve ånden i disse dage som spiller ind?

Igår fik jeg pakket alle de sidste gaver ind, og maden står på gæsteværelset, så den kan tø helt op. Nu er kaffen ved at være færdig til min kæreste, så jeg vil vække ham med et stille julekys og så skal vi ha mindstemanden op, så han kan nå at tulle, inden vi skal gøre os klar

Håber I alle får en glædelig og fredfyldt dag, og at I skal fejre den sammen med nære og kære

De hjerteligste juleknus fra mig til dig

1 kommentar:

Anne Thormose sagde ...

Sikke en dejlig start på juleaftensmorgen. Det lyder som om, at du får den perfekte jul.

Glædelig jul til dig og din familie.