fredag den 19. november 2010

Album til min søster

Er lige gået i gang med et album til min søster, som hun skal ha til sin føsdag.. Det skal være om os to, og de ting vi har oplevet sammen gennem årene.. Glæder mig til at arbejde med det - At mindes alle vores dejlige stunder :)

Har fået distresset siderne i albummet med tre forskellige farver: Tea Die, Vintage Photo og Walnut Stain

Derefter er jeg så småt begyndt på den første side (En vilkårlig), som er blevet stemplet med Walnut Stain og Black Soot

Det sidste jeg har nået er at putte lidt Gold Stickles på

Jeg er desværre en skovl til at planlægge sådan noget her (håber det blir bedre med tiden), så tingene kommer til at ske hid og did. Håber resultatet blir godt alligevel, så min søster får en god ekstra gave, som hun vil ha nogle gode stunder med :0)

Har I nogle gode ideer - Enten til at planlægge, eller indhold til albummet, så er I meget velkomne til at smide en besked under indlægget.. Hvis I henviser til fx jeres egne projekter, så krediterer jeg jer self for hjælpen ; D

6 kommentarer:

Thanni sagde ...

Årh det bliver godt! :)..den distressing ser så super ud, så glæder mig til at se hvordan det videre bliver.
...planlægning ???...hmm...kan man det ?? :D
Jeg er heller ikke ret meget planlægger, så når jeg laver minis (og LO'er for den sags skyld) så sker tingene sådan lidt i MEGET vilkårlig rækkefølge *G*...men som regel bliver resultatet ok ;)

Lytzen sagde ...

Fnis - Ja, har jeg faktisk hørt man kan?!

Jeg tænker mere på sådan noget som lommer til tags osv.. Nok mest, fordi jeg ikke har andet end skolelim, limlak, hobbylim og limpistol til det - Ikke de bedste klæbere til det her jo :0 /

Kan tage det med næste mandag, så kan jeg lige få lidt konstruktiv kritik!

Thanni sagde ...

Jeg bruger som regel dobbeltklæbende tape - synes det fungerer bedst til det hele.
jeg vil rigtig gerne se dit album sårn live - så super hvis du tager det med :)

Lytzen sagde ...

Skal nok tage det med, så må vi se, hvor meget jeg har fået nået..

Kan dobbelttape virkelig holde?! Syns jo det ser så skrøbeligt ud, og har da en del af det.. Troede kun det kunne holde et billede eller lign... Må jeg da lige prøve :)

Thanni sagde ...

Nix det er ikke alt slags dobbeltklæbende der kan holde - og slet ikke hvis du laver et album lignende mit, hvor der er rimeligt meget pynt og tags osv.
Man kan få noget der hedder powertape (røde ruller) - det holder og jeg har noget af det gule der er mindst lisså stærkt. Men du må næsten prøve dig frem :)

Lytzen sagde ...

Hvor ER der meget at lære! Men så må jeg jo lige ha fat i sådan noget - Ved du hvor jeg kan købe sådan noget IRL?