onsdag den 17. november 2010

Storken kommer med en lille DRENG!

Idag er bettesøs blevet scannet - Og der ligger en lille dreng på 23 cm og 300 g og tonser løs derinde! Spørg lige, om jeg tudede - IGEN... Legede storkespringvand, da jeg fik beskeden om at skulle være moster for 3. gang, og denne dejlige besked idag fik også tårerne frem. Jeg er meget følsom hvad alt sådan noget angår, så mig med sorte kinder er IKKE et særsyn (Vandfast mascara virker ikke på mig)..

Han har det godt, alle ting er udviklet på ham (Tappen blev beundret 3 gange), så nu skal han bare vokse sig stor og stærk til han skal ud og hilse på mor, far og to forventningsfulde storebrødre.. Min søster og jeg har hele tiden vidst, at det var en dreng - Selvom vi lidt havde set frem til en pige, så vi kunne gå lyserødt blingamok, efter to drenge.. Dog er dét den eneste fordel ved en pige, set fra mit point of view, så jeg er bare lykkelig for, at Bønne har det godt og er yderst livlig allerede ;)

Mine nevøer er det bedste der nogensinde er sket mig ♥♥ Mit liv ændrede sig totalt den dag jeg fik Victor i mine arme og bød ham velkommen til verden, og mosters uendelige kærlighed. Før det havde jeg fobier med, at der skulle være rent og ryddet op - I højeste potens! Men da han så kom til, så nød jeg faktisk, at der lå en sut dér, en stofble dér og legetøj ud over det hele... Det var jo tegn på, at han havde været der, og at jeg nu havde et medansvar for et lille menneske..

Med til dét hører, at min søster lige var fyldt 19 da hun fik ham, og faderen lå ude med jobbet hele ugen. Så hun var reelt enlig mor, og derfor var det naturligt, at jeg gik ind i "faderrollen". Siden teenageårerne har min søster og jeg haft et utroligt godt forhold til hinanden - Søstre ved et tilfælde, veninder ved et valg passer perfekt på os. Vi boede i samme by, på samme vej, så jeg var hos dem hver dag - Kunne slet ikke undvære hverken søs eller Viggomanden..

Idag har jeg et fantastisk forhold til mine nevøer, selvom det self er blevet mindre intenst, efter jeg er flyttet længere nordpå. Men på den gode måde - Før var jeg en primærperson i deres liv, men idag er jeg 100% MOSTER! Vi ses ikke så tit mere, men når vi så gør, er det på en meget mere sund måde. De nyder at komme op til moster, onkel og katterne :)

Nu er der så endnu en bette knejt på vej, som også vil få hans gang i det glade hus. Jeg skal atter sidde i en højrygget stol på Viborg Sygehus og sige de ord jeg allerede har sagt, og overholdt, til to nyfødte drengebørn: "Hej skat.. Jeg er din moster, og jeg vil elske dig og passe på dig ALTID..." Og så plejer der at komme nogle tårer, mens jeg beundrer dette bette nye liv, som vil bringe så meget glæde og kærlighed i mit liv..

De to første kapitler i trilogien "Mosters Glæde".. Selvportræt af Oliver til venstre og Victor til højre

Ingen kommentarer: