tirsdag den 23. november 2010

Min søster blev hemmeligt gift ;)

Sad til julefrokost på Hotel Randers, da vi så 2 ubesvarede opkald på min kærestes telefon fra min søster.. Vi prøvede at komme igennem til hende, men uden held. Jeg gik op på værelset for at prøve fra min egen - Men stadig ingen kontakt..

Da jeg så har sat mig ned igen og sad og snakkede med min sideQ, kommer min kæreste ind og smiler smørret i hele femøren: Søs var blevet gift på rådhuset samme dag!!

Måtte jo have brillerne af og sidde og fælde en glædeståre midt i det hele.. Der kommer et rigtigt bryllup senere, men de skulle ha orden på tingene, da de har købt hus sammen, som de renoverer og de har barn på vej - Og når et rådhusbryllup inkl. ringe, mad og diverse koster det samme som et testamente, så var sagen sgu klar!

Sjovt nok havde vi om torsdagen snakket om, hvornår de mon skulle giftes? Min søsters mand er en meget traditionel og regelret herre, så det kunne ikke passe andet, end der skulle orden i sagerne - Og vi blev enige om, at de nok tog den på rådhuset og så tog den store tur senere.. Er det ikke utroligt, som man kan kende andre mennesker :)

Desværre skulle min søster lege cirkusprinsesse for et par weekender siden, og gik i halvvejs spagat - Det har nu medført, at hun har fået bækkenløsning :( Så idag skal jeg ned og gøre julerent hos hende - Og som en overraskelse til hende kommer vores Mutter oss, så vi kan tøsehygge som i gamle dage *JUBIII*

Har lavet et lille Mazealbum til hende - Ville gerne prøve at lave et, og så var hun jo det perfekte modtageroffer *GG* Blev rigtig godt tilfreds - Bortset fra billedkvaliteten.. Men sårn er det jo bare - JEG ved, at det er lækkert IRL..
Der er flere sider i, men I skal få lov at slippe nemt denne gang ;0) Og skal vist til at i bad og afsted - Vejret kan jo vise sig fra alle sider idag, så det er med at være på forkant!

Håber I får en dejlig dag - Og læg gerne en kommentar, både ris og ros modtages meget gerne!

Knus

7 kommentarer:

rhh sagde ...

det er blevet rigtig flot - sød detalje med manillamærket på tværs på forsiden, den skal lige huskes

Lytzen sagde ...

Tak for de søde ord :0)

Ja, det er sødt, kan jeg se - Var lidt ude i Doily (Staves?), men ville ikke ha det tykt..

Og der var jo kun et par timer til det, så ret begrænset.. Klart noget jeg skal lave MEGET mere af -Elsker at lave albums, så tror det blir vejen for mig!

Thanni sagde ...

Tillykke med Søster :)...og håber I havde en skøn hotel-weekend. med sådan en extra overraskelse ;)
Supersød maze du har lavet - og uha som det er skønt med nowed sværte indovder ;D
Du kan nu sagtens lave doilies uden at de behøver at være mega tykke - og så kan de nemt bruges på både LO'er og i mini'er osv.

Lytzen sagde ...

Skal nok bare lige sætte mig ind i det og få det afprøvet :0)

Der mangler at komme billeder i albummet, men printeren svigtede, så det må hun ha til gode!

Men vil gerne måske en dag kunne lokke dig til at hjælpe mig med et album? *smiler* Du har bare styr på det, og får mange gode detaljer med - Vil gerne se dig over skulderen og lure lidt ;)

camilla sagde ...

hvor er det blevet fint.lidt en skam de nåde at komme dig i forkøbet så du ikke kunne få bryllupet med. tillykke med søs.

Lytzen sagde ...

Hej Camilla.. Nej, det var helt deres valg - De gjorde det af praktiske grunde, og ville gerne holde det enkelt og billigt (Pga en større renovation pt)

Men self ville jeg da gerne ha været der - Det er jo min bettesøs :0) Men glad for, at min mor vidste det, så hun var klar med pynt og tillykke efter vielsen!

Nu er jeg jo så allerede gået i tænkeboks, for der venter baby- og bryllupsalbum.. Det er sgu godt for folk som os jo *GG*

Tusind tak fordi du kiggede forbi

Anonym sagde ...

Underbar liten bok.
Love it.
Hoppas det blir ett riktigt fint bröllop då när de gifter sej igen?!
/Maria