onsdag den 25. januar 2012

Jeg, en Borderliner...Jeg har en psykisk sygdom der hedder Borderline - En meget kompleks sygdom, som er usynling udenpå, men meget synlig indeni...

Vil ikke skrive så meget om det, men bede jer se videoen - Den er kort og utroligt informativ.. Måske kender du selv en med problemer? Så kan denne video måske sætte nogle ting på plads for dig ;)

Svære knus

6 kommentarer:

Skrapsak sagde ...

Tak fordi du deler dit handicap med os. Vi kan ikke forestille os, hvordan der er inden i dig, men bare sige, kan vi gøre noget? Savner din friske jyske humor på SS:-)

Frk. Toft sagde ...

Da jeg så videoen så tænkte jeg bare! Jamen det er jo mig! Kan sagtens følge dig så meget søde!

Du ved hvor jeg er! Så hvis du har brug for en snak, så skriver du bare søde!

Knus Mie/ Frk Toft

Lytzen sagde ...

Hvor er I søde...

Lige nu er jeg i et forfærdeligt stormvejr indeni - Men håber at foråret bringer mig tilbage til mig selv...

Og indtil da, så ved jeg jo hvor I er <3

Sabrina Krighaar sagde ...

Puha, det var ikke sjovt at se :(
Jeg er heldigvis forskånet for borderline, har "bare" tilbagevendende depressioner, men en del af det kan jeg følge. Især det med den enorme smerte, som samtidig bare er et tomrum.

Jeg håber inderligt du får det bedre, og har nogle gode mennesker til at hjælpe dig.

Jean sagde ...

Åhhh hvor jeg føler med dig..

Jeg lider jo af svær depression med angst og selvmordstanker samt personlighedsforstyrrelse- sårbarhed.

Jeg fik helt tårer i øjnene af videoen for den var som jeg selv kunne have skrevet den.. Jeg gør guskelov bare ikke skade på mig selv- endnu ihvertfald- ikke fysisk.. men psykisk.... Jeg føler også den skrækkelige smerte, hovedet er ved at explodere og havde jeg ikke min dejlige søn ( og selvfølgelig kæreste) så var jeg her ikke idag.. så havde jeg taget mit eget liv.. Men jeg bekæmper smerten for min søn skal ikke leve uden en mor..
Prøver at kæmpe med at banke ind i mit hoved når jeg har det svært at det ville være egoistisk at bare gøre en ende på mine smerter på den måde.. for det vil give mange andre smerter...
Men shit det svært at leve med en psykisk sygdom- eller rettere flere..
Fik konstatereret via test på psyk. afd. at jeg har lidt af flere sygdomme, lidt borderline, lidt skitzofrenia, og lidt af andre jeg ikke husker.. Det er derfor det kaldes personlighedsforstyrrelse jeg lever med også...

Så en del af det du kæmper med kender jeg alt for godt.. DEt skrækkeligt.. og det tærer enormt meget på en.. Jeg håber du alligevel gennem livet finder nogle gode oplevelser og glæder der gør smerterne mindre og livet mere værd at leve..

Mange varme knuzzz Jean...

calmlund sagde ...

Puha en hård video - nej kan ikke føle hvor du og andre har det - men det må være hård.
Stort kram til dig