lørdag den 24. september 2011

Lige en hurtig opdatering

Jeg har ikke glemt jer og mine løfter - Men livet er smuttet i vejen ;)

Min mands datter på 17 er flyttet ind hos os for et par uger siden, så det har været lidt hektisk.

Derudover har der været fuld gang i planlægningen af bonusdatterens værelse og mit scraprum - OG NU ER DE DER!!

Steddatteren er totalt vild med London, så det skulle værelset jo afspejle - Der mangler stadig pynt, kæmpe lyskæde og planter, men rammerne er på plads:

I mit lækre rum er det hele stillet an - Nu skal jeg bare have alle mine ting flyttet ind, organiseret og lagt på rette pladser. Før havde jeg et hyggeligt lille hjørne, så det er jo himmelske forhold med helt eget rum! Derudover mangler jeg lamper over arbejdsbord, lyskæde, planter osv - Men det kommer, når jeg lige har fundet mig lidt mere til rette :D

Ja, manden min har været på hårdt arbejde idag - Der var et værelse udover som gennemgik lidt forandringer, og han var ene mand på skansen! Behøver jeg at fortælle, at jeg er SÅ stolt og taknemmelig for, at jeg fandt netop ham? ;) Fantastisk med en mand, som vil gøre alt for at få ens drømme til at gå i opfyldelse <3

Nu vil jeg gå og nusse lidt rundt og få kigget lidt på alle sagerne - Mange har jeg ikke set i lang tid, fordi der ikke rigtig var plads til et system..

Scraprumsejerknus

7 kommentarer:

Jean sagde ...

Hvor er det bare et lækkert teenage værelse i har fået lavet.. Er fedt med den højseng med sofahygge nedenunder.. ! Hvor må hun være glad for at få et dejligt værelse hos jer :)

Du da bare VILDT heldig at have fundet en så dejlig mand! Det et skønt værelse du igang med at få skabt dig til alle de kreative timer... Det skal nok blive godt... og SKØNT med en dejlig vindues plads ;) Håber vi får lov at følge dit værelse når du har nusset færdigt med det :)

Karina Beck sagde ...

Det ser sørme godt ud!

Anonym sagde ...

Det er jo dejligt. Kan godt forstå du er begejstret, for det
lonol/Lonnie

Mio sagde ...

Dejligt ser det ud tillykke med det : )
God weekend

Anonym sagde ...

Nej, hvor dejligt for jer begge to. Og hvor er det dejligt med en mand der har både lyst og overskud til at lave al det arbejde på en enkel dag. Det er da vildt dejligt.

Anonym sagde ...

Hilsen malene. (glemte jeg lige at skrive på kommentaren uden navn).

morkaren sagde ...

hvor dejligt, tillykke med dit scraprum (bare det var mig) v.h. morkaren.