torsdag den 18. august 2011

31 dags bogen på Scrapsisters

Der er sket en masse siden jeg sidst var aktiv hér på bloggen - Men lysten og overskuddet har bare holdt ferie, og det skal der oss være plads til...

Håber at smide nogle billeder på en af dagene af min sommer, for billeder er der blevet taget en masse af! Ture, hygge, mit havebryllup, sommerfest for familien osv - Så kig ind en af de nærmeste dage. Vil prøve at afse ½ time min hver anden dag, så jeg kan komme i gang igen ;)

Har siden 1. august fulgt en udfordring på Scrapsisters, hvor man hver dag får en opgave man skal skrive om - Vildt godt for min kreativitet for tiden!

Her er de sider jeg har fået lavet indtil videre - Er lidt bagude pga bryllup og fest, men da det kun er til mig selv, så er der INGEN stress på :D


Mål for august mdr

Selvportræt

5 sites jeg har besøgt idag

Hvad har du lavet idag?

Hvad er dit højeste, ikke materielle, ønske?

Vejret idag

Vejret idag - Fortsat, da der kom kæmpe omslag i vejret ;)

Tøjstil og forhold til mode

Hvad har du købt idag?

Alle dine veninder

Dit arbejde

Dit arbejde - Fortsættelse

Et brev til mig selv som 10 årig

Et designelement - Hvad bruger jeg lige nu?

Trække vejret - En øvelse

En tilføjelse til d. 13., da jeg blev gift den dag og vi holdt sommerfest - SKULLE lige med!
hkj

5 kommentarer:

Jytte sagde ...

Woooow ... hvor er din bog bare viiild lækker !!
Sådan en må jeg også ha' gang i .. den er da bare total FED!!!

Lytzen sagde ...

Tak! :D

Jeg har ALDRIG hygget mig så meget med noget kreativt som denne - Den er KUN til mig, så jeg kan bare gøre lige hvad jeg vil

Og så er det oss lidt et eksperiment: Vil gerne med på Smash-bølgen, men vil lige afprøve, om det er noget for mig.. DET er det!!! Så nu skal jeg have fundet penge og dansk forhandler - Og så er jeg i gang ;)

Jean sagde ...

Wow sikken en FED bog du har fået lavet!!!
Den lyser af kreative tanker!!

Camilla sagde ...

Kan se du har bibeholdt den "fede" skrifttype, som jeg blev helt vild med da jeg startede med at lære dig at kende.For snart mange år siden.
Det er en rigtig fin bog du er ved at lave.

Rysse sagde ...

Sikken en skøn bog du har lavet. Er vild med dine farver, din skrift og måden du har lavet siderne på. Dette indlæg kunne bestemt godt inspirere mig til at gå i gang. Jeg havde ellers besluttet mig for at det ikke var noget for mig. Men man har vel et standpunkt til man tager et andet.
Og et stort TILLYKKE med brylluppet.