fredag den 6. maj 2011

Bogkort til Michelle

Min forlovedes smukke datter, Michelle, datter blev 17 i mandags, og da hun er her i weekenden, så var det jo oplagt at lave et kort til hende

Da jeg fik min Zutter i tirsdags, så skulle den jo bruges, så her er resultatet








Fik en træls opringning fra min mor igår - Søs og betterøv var blevet indlagt på børneafdelingen, fordi han har atypisk vejrtrækning, og han sover nær sagt aldrig, men skriger en masse. Han kan hygge, snakke med og bare være i sit es - Og så pludselig kommer der grædeture på flere timer, så forældrene er selvsagt udmattede, og storebrødrene med. Han er umulig at trøste, så det må være SÅ svært for de stakkels forældre

På de tre uger han har glædet os med sin tilstedeværelse har han taget 1 kg på, og er vokset 5,5 cm, så han er da i hvert fald ikke i mistrivsel. De fik taget en masse prøver, og er blevet udskrevet igen idag. Om 1 - 2 uger skal de ind og ha en scanning af hjertet for at se, om der skulle være noget dér.. Kryds lige fingre for ham og hans lille familie!

Imorgen skal vi ned til min nevø Olivers 10 års føsdag. Han har føsdag søndag, men der skal han holde skoleføsdag sammen med en klassekammerat, så vi er inviteret til grillfest imorgen aften. Om formiddagen skal han marchere ind med VFF til kamp, så det er en stor dag for ham!

Så må hellere få lavet et kort til ham, så det er klaret - Der er jo liv og glade dage i det glade hus, så ikke meget tid til det hele ;)

Håber I får en skøn weekend, og får nydt solen

Bekymrede knus

3 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Hvor er det en flot bog, du har lavet.
God weekend.

Solveig sagde ...

Sikke et lækkert album - håber hun blev glad for det.

God bedring med nevøen, og god weekend

Thanni sagde ...

Rigtig skønt kort du har lavet - det bliver hun garanteret glad for :)
Rigtig god bedring med den bette nevø :)