søndag den 19. december 2010

Hæ hæ

Ja, kunne jo self ikke lade den "færdige" bog være, så der er blevet opgraderet.. Men for sørensen, hvor forsiden driller mig! :(

Syns I nogensinde, at I blir HELT færdige med jeres projekter?? Dem man gir væk kan man self ikke ændre mere på, men dem man har til sig selv...?

Derudover er jeg blevet inspireret til at lave en forside til min kalender.. Det er nu et hyggeligt projekt, fordi der jo i sagens natur ikke kan være ret meget derpå ;)

Jeg er forøvrigt damen med den tynde tykke mave idag *Æv* Så jeg kom ikke ned for at se julemanden idag - Håber ikke det betyder kul til mig på fredag!

Nu vil jeg lige nyde, at kæresten og jeg atter er alene - Vil simpelthen tage mig en morfar, inden vi bestiller mad fra den lokale pizzabiks. Senere kommer min veninde og hendes datter og overnatter. Mooon ikke det blir til lidt kreahygge, inden vi finder vores respektive senge *G*

TykkeTynde knus

1 kommentar:

Thanni sagde ...

Din bog er bestemt ikke blevet ringere af at du ikke kunne holde fingrene i ro *G*..tværtimod :)
Når jeg er færdig med et projekt - jamen så er det færdigt - slut! :)
Jeg vil hellere starte på noget nyt end sidde og nørkle på noget der er færdigt, så må de nye idéer komme med på nye projekter :)