onsdag den 1. december 2010

Første juleblog

Hmm - Og et kamera, som IKKE vil vise mere end konturer! (Overdrivelse fremmer som sagt forståelsen) Vil prøve at finde et jeg kan låne løbende, så jeg kan tage nogle billeder - Det gør det jo liiige lidt sjovere at læse med ;)

Fik jo købt embossingudstyr igår - Og gik omkuld sammen med kæresten kl 20.. Det er hårdt at være på shopping åbenbart *GG* Men idag fik jeg taget revanche, og vil da lige vise lidt, selvom det er noget sløret
Der er lavet lidt til søsteralbummet til min lillesøster, men om det blir lavet om - Det må tiden jo vise! Har fundet ud af, at jeg meget sjældent bruger det jeg laver i første omgang. Men føler ikke det er spildt, for jeg arbejder meget med at lære teknikker, og al erfaring tæller jo

Her er nogle lidt ældre projekter, som jeg liige skulle embosse

Håber I har haft en dejlig 1. dec - Det har jeg bestemt.. Og nu sidder jeg og venter på en veninde der kommer og hyggescrapper - Blir det så meget bedre?

Stort decemberknus herfra

2 kommentarer:

Thanni sagde ...

Jamen tænk at du ikke har anskaffet embossing udstyr for længe siden! ;)...syns det er blevet mere end godt - og det dér søsteralbum bliver bare bedre og bedre! :)
Næ der er ikke noget der er spildt - det handler jo om at lære og lave nogen "fejl" man kan lære endnu mere af ;D

Mette sagde ...

Dine tags og det lille album er vildt flot, hvor er du altså go´...Hun bliver da SÅ glad ;-)