søndag den 14. november 2010

En dejlig weekend - I

I denne weekend har vi kærestens mindste søn på 9 år - Ham har vi hveranden weekend, og vi nyder hvert dyrebart sekund med ham.

Han elsker at være kreativ, når han kan finde ro i rumpetten til det, og han er faktisk rigtig god!

Morgenbillede af kæresten og bonusdrengen - Billedet skulle knægten bruge til et kort til farmand ;0)



Rasmus og Viola sidder og er kreative - Denne gang et kort til mor

Resultatet af anstrengelserne! Senere fulgte kort til far, farmor og stedfaderen - Og to julekort (Bla et til mig ♥)

Kæmper for 3. dag (Siden fredag) med kortet til min mor, som kommer på besøg idag. Meeen, når Rasmus kommer, så går alt andet jo automatisk på standby, og jeg har lavet lidt i ny og næ. Idag skal ham og kæresten et smut over til farmor og sige tillykke med føsdagen, så kan jeg forhåbentlig få lavet det sidste.

Kan godt mærke jeg er ny til at lave kort, for jeg kan slet ikke finde en slagplan, men handler impulsivt fra det ene øjeblik til det andet. Håber det bliver bedre med tiden og erfaringen. Startede med ét, men var ikke tilfreds og derfor ændrede jeg taktik - Og det bliver det endelige resultat!

Igår kom Stine, som vi ad to omgange i år har haft som "plejepige" og hyggede. Hende og Rasmus leger rigtig godt sammen, selvom hun er 3 år ældre. Efter vi havde spillet Das Bingo Banko Super Geil igår, gik de i gang med at lave julekort oppe ved køkkenbordet - Så huset summede af kreativitet *GG*

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

hvor er sådanne dage bare guld værd.

Annette / aka sagde ...

Herlig dag kan jeg se og høre. Og hygelige billeder.

Din karrierre i kortverdenen starter åbenbart nøjagtig som vi andres...haha. Der er mange kort, der er blevet kasseret undervejs - og stadig bliver det, her hos en anden nybegynder i kort !

Lytzen sagde ...

Ja, de er bare skønne! Og blir skattet meget højt her i huset - Elsker især, når mine to nevøer (9 og 11) er her.. Det er jo "mine" drenge♥♥

Godt at høre, at jeg ikke er den eneste fumler *GG* Men fik lavet mit kort, selvom jeg ikke blev tilfreds. Mor blev SÅ glad, og det er jo det eneste der tæller ;)

Thanni sagde ...

Nåå..så kan man få lov til at kommentere ;)
Jeg synes det er skønt at den unge mand har lyst til at rode med papir osv. ...du må jo absolut se at få lavet en scrapper ud af ham! ;D
..og den med de kasserede kortforsøg kan jeg også tilslutte mig *G*...og for den sags skyld også Lo'er ;D